Indonesische keuken

Indonesische keuken

  • Nasi putih : witte rijst
  • Nasi goreng : gebakken rijst.
  • Bami goreng: gebakken Chinese eiermie
  • Babi Ketjap : varkensvlees in zoete sojasaus.
  • Daging rendang: Rundvlees in pittige kokossaus.
  • Ajam besengek: kip in milde kokossaus.
  • Udang ritjah: Grote garnalen in pittige gembersaus.
  • SG boontjes: Sperzieboontjes in zacht pittige saus.
  • Dadar isi: omelet gevuld met paprika en uien .
  • Sajoer Lodeh: warme groenten in bouillon
  • Saté babi: saté van varkensvlees.
  • Saté Ajam Saté van kippenvlees.
  • Satésaus.
  • Mini vegetarische loempia's .
  • Bijgerechten : Atjar Ketimun, zoetzure komkommerstukjes, kroepoek oedang: gebakken garnalen kroepoek , Emping melindjo: gebakken kroepoek van noten, Seroendeng: geroosterde kokos met pinda's, sambal Oelek , sambal badjak.

Dessert

  • Spekkoek: Indonesische gekruide koek.
  • Ananasbavarois met verse ananas, vruchtensaus en slagroom

( Het Indonesische buffet wordt geleverd vanaf 24 personen)

Klik hier om de prijzenlijst te downloaden Neem contact op
Terug