Catering bedrijfsrestaurants

Het Petit Pain Totaal Caterplan omvat de complete verzorging van de catering van het personeelsrestaurant. Deze lunchverzorging is royaal verzorgd met een vers assortiment kwaliteitsproducten. Het Totaal Caterplan houdt in dat de catering wordt uitgevoerd tegen een vast bedrag per maand. Petit Pain is werkzaam onder andere in Rotterdam, Eindhoven, Venlo, Tilburg, Maastricht en Breda.

Catering bedrijfsrestaurants

Petit Pain Totaal Cater Plan

Het Petit Pain Totaal Cater Plan omvat de complete catering van een personeelsrestaurant voor een vast bedrag per maand. Bij het royale aanbod van verse kwaliteitsproducten is er aandacht voor vegetarische en biologische producten die passen bij een MVO-beleid. 

Petit Pain beheert het personeelsrestaurant. De personele bezetting wordt voorzien door cateringmedewerksters in dienst van Petit Pain. Uiteraard zijn deze ervaren en gastvrije cateringmedewerksters opgeleid om te werken volgens het voedselveiligheidssysteem H.A.C.C.P.

Petit Pain levert de (lunch)gerechten, verzorgt koffie, thee en banqueting ten behoeve van vergaderingen alsmede de catering voor overwerk, trainingen, automatenbeheer en partycatering. Kortom, Petit Pain neemt de complete organisatorische en uitvoerende diensten van de catering op zich.

Voordelen van Petit Pain Totaal Cater Plan:

Dagelijks uitgebreid en creatief lunchaanbod met absolute kwaliteitsproducten.

  • Ten opzichte van het open-boeksysteem biedt het Totaal Cater Plan een groot voordeel. Er is namelijk van tevoren duidelijk wat uw bedrijf kwijt is aan cateringkosten. Het Totaal Cater Plan is dus transparant. Het is voor de opdrachtgever duidelijk welk bedrag op jaarbasis wordt uitgegeven.
  • Petit Pain is in staat een aantrekkelijke prijs te hanteren door het efficiënt inrichten van haar bedrijfsstructuur, leveringsprocedures en veel lagere overheadkosten.
  • Petit Pain kent korte communicatieve lijnen, kan snel schakelen en ad-hoc leveren. 
  • Door dagelijkse aanlevering van Petit Pain vanuit de eigen productieruimtes is er ter plekke - op locatie van opdrachtgever - veel minder opslagruimte nodig.
  • Petit Pain is een allround cateraar, welke tevens partycatering op niveau aanbiedt.

Al vele bedrijven maken reeds gebruik van het Petit Pain Totaal Cater Plan. Petit Pain verzorgt onder meer de catering van het bedrijfsrestaurant bij: