Lunch

Petit Pain verzorgt uitgebreide lunches op maat. De luxe broodjes op schalen, in lunchpakketten en voor vergaderlunches zijn van hoge kwaliteit en naar wens bereid. Het is voor een ieder natuurlijk belangrijk om goed te lunchen. Petit Pain zorgt dat dit gebeurt op een kwalitatief uitstekende en compleet verzorgde manier. Petit Pain levert onder andere in Rotterdam, Den Haag, Tilburg en Breda.

Compleet verzorgde lunches

Petit Pain verzorgt sinds 1974 de lunch voor bedrijven en instellingen. Op deze internetsite vindt u een uitgebreide beschrijving van ons assortiment. U kunt kiezen uit vele soorten belegde broodjes, lunchpakketten, complete lunches, overige specialiteiten, dranken en fruit.

Maatwerk
Heeft u een lunch nodig voor bijvoorbeeld vijftien personen of juist duizenden lunchpakketten? Petit Pain verzorgt het graag! Tevens is het belangrijk te weten dat Petit Pain voor grotere of dagelijkse afnamen speciale prijsafspraken maakt en streeft naar maatwerk voor iedere klant.

Hoge kwaliteit
Petit Pain is een bedrijf dat zich tot doel stelt lunches te verzorgen van een hoge kwaliteit, smaak en optimale versheid. Hier wordt dan ook met de grootste zorg aan gewerkt. De zeer redelijke prijsstelling is hierbij zeker een ander voordeel.

Nog een bijkomend voordeel is ons ervaren personeel dat met plezier hun werk verricht. Deze en voorgaande punten zorgen ervoor dat Petit Pain gewaardeerd wordt door talloze gerenommeerde bedrijven, overheidsinstanties en evenementen.

Betaalbaar
Voor menig bedrijf verzorgen wij dagelijks de lunch. Deze bedrijven hebben ontdekt dat Petit Pain op creatieve wijze een mogelijkheid biedt om een smaakvolle en verse lunch aan te bieden. Een lunch die ook nog eens binnen het budget past. Het voordeel van maatwerk wordt al snel duidelijk.

Onderscheidend
Petit Pain levert een onderscheidend totaalpakket en is geen standaard cateraar. De opvallende flexibiliteit, culinaire creativiteit en service op maat zal u positief verrassen. Om dit ook binnen uw bedrijf te bewerkstelligen maken wij graag een afspraak om de verschillende mogelijkheden voor te leggen.