Party

Een kwalitatief uitstekende cateraar als Petit Pain weet wat er wordt gevraagd voor uw partycatering. In samenspraak met u stelt Petit Pain de ideale maatwerk uitvoering samen, zodat het feest een extra dimensie krijgt. Petit Pain verzorgt het geheel tot in detail. Petit Pain levert onder andere in Rotterdam, Eindhoven, Venlo, Tilburg, Maastricht en Breda.

Party

Petit Pain verzorgt partycatering voor gerenommeerde bedrijven, instellingen, evenementen en de overheid. De catering wordt verzorgd binnen uw bedrijf of organisatie of op een feestelijke locatie welke door Petit Pain kan worden voorgedragen.

Maatwerk
De partycatering kan geheel afhankelijk van uw wensen in iedere vorm worden aangeboden. Variërend van een aanlevering van bijvoorbeeld borrelgarnituren of een buffet tot complete verzorging van uw feest, Petit Pain maakt de gebeurtenis een succes. Ons uitgangspunt is altijd het leveren van maatwerk.

Ons doel bij partycatering is uw gasten een perfect verzorgd ontvangst te bieden, waarbij de met zorg gekozen (alcoholische) dranken, smaakvolle borrelgarnituren en passende aankleding de gasten zullen bekoren.

Vaste prijsafspraak
Dit in combinatie met onze gastvrije en ervaren medewerkers, die hun werk met plezier voor u verrichten. Zij maken de gebeurtenis tot een absoluut succes! And last but not least: Petit Pain biedt Partycatering met een hoofdletter tegen een normale prijsstelling. Uitgangspunt voor u hierin is een uitwerking van Petit Pain: een duidelijk en overzichtelijk maatwerkvoorstel met daarin opgenomen een vaste prijsafspraak.