Over ons

Petit Pain is een cateringbedrijf dat zich richt op bedrijven, overheid, instellingen en evenementen. Petit Pain is gespecialiseerd in het verzorgen van de lunch, overwerkmaaltijden, partycateringservice en contractcatering bedrijfsrestaurants.

Over ons

Petit Pain is een echt Rotterdams familiebedrijf dat zich richt op grotere projecten. Al sinds 1974 verzorgen wij de catering bij de overheid, het bedrijfsleven en diverse evenementen. Petit Pain biedt een compleet dienstenpakket bestaande uit lunchverzorging, maaltijdcatering, catering bedrijfsrestaurants en partycatering.

Maatwerk
Petit Pain streeft naar het leveren van maatwerk voor iedere klant. Vanuit een moderne en compleet ingerichte bedrijfsruimte wordt de catering bereid, verpakt en geleverd. Het proces is ingericht om zo goed en efficiënt mogelijk verse kwaliteitscatering te kunnen leveren.

Medewerkers
Net zo belangrijk is het team van medewerkers. Veel van hen zijn al jaren werkzaam binnen ons bedrijf, waardoor ze volledig op elkaar kunnen inspelen. De werkzaamheden worden verricht naar de maatstaven van onze ISO 22000 certificering. De ISO 22000 is een internationale kwaliteitsstandaard voor de gehele productieketen van de voedselindustrie.

Beschikbaarheid
De werkzaamheden in de keuken van Petit Pain vinden iedere dag plaats. Dat betekent dat wij zeven dagen in de week kunnen leveren, afhankelijk van de bestelling.  

Petit Pain kent korte communicatieve lijnen, kan snel schakelen en uitstekend ad-hoc leveren. Petit Pain is in staat in prijstechnisch opzicht aantrekkelijk te werken dankzij haar goed georganiseerde bedrijfsstructuur en leveringsprocedures.

Petit Pain biedt grootse catering tegen een normale prijsstelling. Bent u benieuwd naar onze meerwaarde? Neem dan contact op via de onderstaande button! Wij bieden u graag een duidelijk en overzichtelijk maatwerkvoorstel aan waarin een vaste prijsafspraak wordt opgenomen.

Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijk groet, 

Directie en team Petit Pain BV