Party

Een kwalitatief uitstekende cateraar als Petit Pain weet wat er wordt gevraagd voor uw partycatering. In samenspraak met u stelt Petit Pain de ideale maatwerk uitvoering samen, zodat het feest een extra dimensie krijgt. Petit Pain verzorgt het geheel tot in detail.

Ontbijt

Petit Pain verzorgt ontbijten voor bedrijven, groepen, vergaderingen, et cetera. Indien gewenst kan tegen een geringe meerprijs het benodigde serviesgoed en bestek voor het ontbijt worden bijgeleverd. Deze non-food mag uiteraard vuil weer retour. Alle warme gerechten worden aangeleverd in chavingdishes en hotpots waardoor ze dus perfect op temperatuur blijven.

Vanaf 7.30 uur 's ochtends kunnen wij het ontbijt bij uw bedrijf bezorgen. Indien gewenst kan tegen een kleine meerprijs het benodigde serviesgoed en glaswerk bijgeleverd worden. Ontbijt Petit Pain of Champagneontbijt Petit Pain zijn als volgt samengesteld:

Ontbijt Petit Pain of Champagneontbijt Petit Pain

  • Een variatie van luxe broodsoorten; luxe minibroodjes; onder andere gevlochten met maanzaad, sesamzaad, enzovoort;
  • Roombotercroissants, zachte witte en zachte bruine broodjes en witte en bruine Petit Pains.
  • Gesneden krentenbrood met spijs.
  • Mini botertjes en mini jams en mini honing.
  • Mooi opgemaakte schalen met hierop de volgende luxe kaassoorten en fijne vleeswaren; Jong belegen kaas, jonge Leidse kaas, oude kaas, achterham, rauwe ham, rosbief en runderrookvlees.
  • Gekookte eitjes en vers fruitsalade, een mix van o.a. meloen, kiwi, sinaasappel, druiven, aardbei.
  • Melk en vers geperste jus d'orange, dit laatste voldoende voor twee glazen p.p.

Ontbijt Petit Pain de Luxe Intercontinental

  • Dit ontbijt is extra luxe en uitgebreid samengesteld.
  • Een variatie van luxe mini broodjes hard en zacht.
  • Chocolade broodjes en kaascroissants.
  • Kn√§ckerbrot, gesneden broodsoorten, notenbrood, ministolletjes met spijs.
  • Mini boter, mini Becel, mini honing, mini jams Hero, mini strooiers van De Ruyter
  • Een diversiteit van Hollandse en buitenlandse kaassoorten.
  • Boerenachterham, rosbief, runderrrookvlees, kipfilet.
  • Gerookte zalm, citroen.
  • Diverse rauwkost, o.a. komkommer, tomaat, tuinkers.

Warme gerechten, aangeleverd in chavingdishes.

  • Roerei met spekjes.
  • De spekjes worden apart geserveerd.
  • Boerenomelet en crepes.

Verse geperste vruchtensappen, zuivel en verse fruitsalade.

  • Vers geperste jus d'orange en vers geperste mixsap van sinaasappelsap, kiwi en banaan, aardbeismoothie.
  • Verse fruitsalade, o.a. meloen, aardbei, druiven, verse ananas, kiwi en druiven.
  • Halfvolle melk en karnemelk.
  • Yoghurt met muesli.