Maaltijdcatering

Petit Pain verzorgt diverse warme maaltijden. De catering kan worden aangeboden als verpakte maaltijden of in buffetvorm. De maaltijden van Petit Pain zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige producten en zeer geschikt voor bedrijven.

Geportioneerde maaltijden

De geportioneerde maaltijden zijn per persoon verpakt en dienen alleen nog te worden eindverwarmd. De maaltijden worden vers in eigen keukens bereid en zijn royaal geportioneerd.

Divers
De verpakte maaltijden zijn zeer divers. Het aanbod bestaat uit zowel samengestelde maaltijden als éénpansmaaltijden met bijgerechten. Tevens wordt er rekening gehouden met de seizoenen en is er aanbod van vegetarische en halal maaltijden. Op verzoek kunnen wij ook met overige wensen rekening houden.

Gezondheid
De warme maaltijden worden samengesteld volgens de richtlijnen van de schijf van vijf.

Door te werken met producten die voldoen aan de gezondheidskeurmerken en weinig verzadigd vet, zout en suiker bevatten, levert Petit Pain een positieve bijdrage aan de gezondheid. 

Labelen
De maaltijden worden gelabeld met ingrediëntenvermelding, allergenenvermelding, productiecode en ten minste houdbaar tot datum. Onderstaand een overzicht maaltijd arrangementen, portie verpakte maaltijden. Het minimale aantal te bestellen maaltijden bedraagt 10 stuks per soort