Maaltijdcatering

Petit Pain verzorgt diverse warme maaltijden. De catering kan worden aangeboden als verpakte maaltijden of in buffetvorm. De maaltijden van Petit Pain zijn samengesteld uit kwalitatief hoogwaardige producten en zeer geschikt voor bedrijven.

Maaltijdbuffetten

Levering van warme maaltijdbuffetten is beschikbaar voor groepen van minimaal vijftien personen. De warme gerechten worden aangeleverd in chafingdishes en hotpots, waardoor deze perfect op temperatuur en smaak blijven.

Non-food
Bij alle maaltijden wordt disposable serviesgoed bijgeleverd, zoals borden, bestek en servetten. Tevens wordt voorzien in opscheplepels. De gehele non-food materialen gaan uiteraard vuil weer retour.

De maaltijden worden vers in eigen keukens bereid en zijn royaal van portionering. Voor Petit Pain is het logisch dat er wordt gewerkt met uitsluitend verse kwaliteitsproducten en dat er rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen.

Petit Pain levert dagelijks wisselende maaltijdbuffetten. Zo wordt het voor werknemers met meerdaagse diensten aantrekkelijker om de maaltijd te nuttigen. Bovendien worden de buffetten samengesteld volgens de richtlijnen van de schijf van vijf.

Bij de levering van een maaltijdbuffet kunt kan zowel een dessert als frisdrank worden geleverd Standaard wordt er bij de warme maaltijden niet met varkensvlees gewerkt, maar op verzoek kunnen maaltijden met varkensvlees uiteraard wel worden geleverd.

Tevens is gekozen voor ingrediënten welke tijdens transporttijd tot aan het gebruik minder gevoelig zijn voor kwaliteitsverlies.