Lunch

Petit Pain verzorgt uitgebreide lunches op maat. De luxe broodjes op schalen, in lunchpakketten en voor vergaderlunches zijn van hoge kwaliteit en naar wens bereid. Het is voor een ieder natuurlijk belangrijk om goed te lunchen. Petit Pain zorgt dat dit gebeurt op een kwalitatief uitstekende en compleet verzorgde manier. Meteen het lunch bestelformulier downloaden kan ook!

Lunchpakketten

Petit Pain levert uitstekende lunchpakketten voor bijvoorbeeld bedrijfsuitstapjes, evenementen, calamiteitendiensten, trainingen en meer. De lunchpakketten kunnen op de door u gewenste tijd bezorgd worden op een locatie naar keuze. Bij grotere aantallen worden de lunchpakketten ook landelijk geleverd en kunnen er specifieke prijsafspraken worden gemaakt. Neem hiervoor contact met ons op!

U kunt kiezen uit het basisassortiment lunchpakketten, maar uiteraard kunnen wij op uw verzoek alle lunchpakketten op maat leveren. Zo is het uiteraard mogelijk om zonder meerprijs vegetarische pakketten te leveren en pakketten zonder varkensvlees. Deze afwijkende pakketten worden bemerkt met een duidelijke sticker. De lunchpakketten worden verpakt in speciale lunchtassen of in een koeltas.