Lunch

Petit Pain verzorgt uitgebreide lunches op maat. De luxe broodjes op schalen, in lunchpakketten en voor vergaderlunches zijn van hoge kwaliteit en naar wens bereid. Het is voor een ieder natuurlijk belangrijk om goed te lunchen. Petit Pain zorgt dat dit gebeurt op een kwalitatief uitstekende en compleet verzorgde manier. Meteen het lunch bestelformulier downloaden kan ook!  

Complete Lunches

Om het u gemakkelijk te maken heeft Petit Pain een vijftal complete gevarieerde lunches die door ons reeds zijn samengesteld. Het feit dat ze alle vijf verschillend zijn maakt ze ook erg geschikt voor de catering van meerdaagse cursussen en dergelijke. Indien gewenst kan tegen een geringe meerprijs het benodigde serviesgoed en bestek worden bijgeleverd.

Deze non-food mag uiteraard vuil weer retour. De gerechten zijn zeer divers, zowel warm als koud. Alle warme gerechten worden aangeleverd in chafingdishes en hotpots en blijven dus perfect op temperatuur. De compleet verzorgde verse lunches zijn verkrijgbaar vanaf 10.95 euro per persoon en worden geleverd vanaf 8 personen.