Lunch

Petit Pain verzorgt uitgebreide lunches op maat. De luxe broodjes op schalen, in lunchpakketten en voor vergaderlunches zijn van hoge kwaliteit en naar wens bereid. Het is voor een ieder natuurlijk belangrijk om goed te lunchen. Petit Pain zorgt dat dit gebeurt op een kwalitatief uitstekende en compleet verzorgde manier. Meteen het lunch bestelformulier downloaden kan ook!  

Evenementen

Als organisatie-/evenementenbureau heeft u in Petit Pain een uitstekende en betrouwbare partner op het gebied van catering gevonden. Petit Pain verzorgt catering voor zowel regionale als landelijke evenementen en festivals. Hierbij kan gedacht worden aan lunchpakketten, buffetten, koffie en thee voorzieningen en nog veel meer.

Petit Pain is uitstekend in staat grotere afnamen te verwerken waarbij de ambachtelijke kwaliteit behouden blijft. Wilt u informatie of een offerte voor de catering van uw evenement? Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan ons bedrijf en een vrijblijvend gesprek, waarin de verschillende mogelijkheden kunnen worden besproken.

19dae296eaa26575e88d16961119ab64.jpg

bdca47a6b36403776e5a091a2cb83583.jpg